Att starta en förening inom taktvätt med andra yrken

Stanna inte bara vid att ha en firma inom taktvätt, gör något mer! Gör något som överraskar och som fångar en större grupp människor och engagerar dom i erat arbete för finare och hållbara tak. Att starta en förening tillsammans med andra firmor som erbjuder tjänster för hus och hem är det nya inom marknadsföring och något som kan ge mycket större och pålitligare kundflöde.

Vad innebär det att starta en förening?
Det som det innebär för dig som erbjuder taktvätt är att du får tillgång till en mycket större kundkrets då du går ihop med flera yrken som är liknande dina men att ni kompletterar varandra. Att du med din taktvätt går ihop med en målare, en snickare, elektriker eller liknande yrken som rör hus. Ni kallar er för någonting som sammanfattar bra vad ni är för något, till exempel ”professionella entreprenörer inom hus” eller PEIH. Då kommer folk att förstå att ni inte bara täcker till exempel taktvätt utan även andra områden och har folk frågor som rör hus och hem så kommer dom alltid att kunna vända er till er.

Vad ska föreningen erbjuda?
Att vara med i föreningen får man inte bara tillgång till grym taktvätt och snickeri, ni kan även erbjuda gratis kvällar för medlemmarna där ni till exempel har kurser för taktvätt – målarengöteborg.se inom era områden, lär folk, ni kan på dessa kvällar ha paketrabatter tillsammans. Ni kan erbjuda föreläsningar så att kunskapen hos folk ökar inom taktvätt och de andra yrkena.

Då ni är ett gäng som erbjuder olika saker inom föreningen som ändå täcker ett bra område inom hus och hem så kan folk alltid kontakta er för en taktvätt eller vad det än skulle vara för dom vet att ni är ett professionellt gäng som stöttar varandra. Det är viktigt inom föreningen att de företag som är med där har en gedigen utbildning och erfarenhet så att man verkligen vet att man kan leva upp till vad föreningen ska stå för. Att den ska kunna ge en trygghet till kunderna som ska kunna känna sig säkra med vem som än anlitar inom föreningen.

Att erbjuda till exempel en gratis kurs inom taktvätt till alla medlemmar en gång per år är till exempel en fin sak att ha som lockerbjudande att bli medlem i föreningen. Helst så ska det inte kosta för medlemmarna att vara med i föreningen utan den fördel ni får är att ni kan skicka ut nyhetsbrev och reklam till deras mailadresser vilket är en väldigt fin typ utan marknadsföring.

Att ha en förening där man täcker ett större område inom hus och hem och inte bara taktvätt kommer ge dig ett högt kundflöde, kunder som kan känna sig trygga och medarbetare där ni alltid rekommenderar och stöttar varandra.