4 knep för att få igång flytten

När man ska flytta (eller göra något annat som mest är jobbigt och tråkigt) så kan det verkligen vara svårt att komma igång, många av oss väljer att chocka systemet med stora doser koffein för att få upp motivationen till att göra jobbet. Det finns dock mindre skadliga vägar att ta för att få igång motivationen och man kan faktiskt utföra en hel flytt utan att förlita sig på några stimulanter om man använder sig av dessa 4 knep för att komma igång med flytten.

1.      Att börja med minsta möjliga ansträngning

Det första knepet handlar om hur man får igång flytten, jag tycker ett bra sätt att komma igång är att börja med den minsta uppgiften man har på bordet. När man väl har gjort en uppgift så brukar det vara lättare att ge sig på nästa. Man bygger upp ett momentum genom att göra en uppgift och man blir lite nöjd med sig själv och får en lite belöning av sig själv som gör att man blir sugen på att göra en till uppgift för flyttfirma göteborg. En enkel uppgift att börja med när man skall flytta är att boka flyttfirma. Man hittar enkelt en flyttfirma göteborg på nätet, ringer upp dem och bokar sin flyttfirma på totalt 15 minuter (max!) och efter det har man satt igång med flytten.

2.      Dela upp arbetet i små delar

Att göra små uppgifter som man enkelt kan utföra och ge sig själv en liten belöning för är ett bra sätt att hålla sig motiverad inför att välja flyttfirma göteborg så att man fortsätter vara igång med flytten. Att ha uppgifter som tar ungefär 30 minuter att utföra brukar dem flesta tycka är optimalt.

3.      Ha ett mål i åtanke när du börjar

Genom att ha klart för sig varför man utför uppgifterna så blir det lättare att utföra dem, ibland kan en uppgift kännas banal och tråkig, då är det bara att ta in målet i ens medvetande så förstår man vad värdet är av uppgiften man har framför sig.

4.      Förgyll de uppgifter om flyttfirma som går

Vissa uppgifter är riktigt tråkiga och det är inte så mycket att göra åt; men då kanske man kan förgylla dem på något sätt. Exempelvis genom att lyssna på en bra ljudbok om en flyttfirma göteborg pris eller göra uppgiften tillsammans med sin sambo eller en vän för att göra det lite roligare.